Sommerleir 2019, Hamar 27.-30. juni

Da var plutselig den korte uka fra torsdag til søndag over. Det er alltid så intenst, full trøkk også ferdig!

Rundt 130 store og små Taekwon-Do utøvere bidro til at årets sommerleir ble en kjempesuksess!

Værgudene viste seg fra sin beste side og varmen inne i hallen var nok til tider litt over normalen. Oppvarming ble plutselig overflødig.

Topp forberedte og motiverte instruktører ga både store og små utøvere mye ny lærdom og masse flotte minner.

En stor variasjon preget samlingen og vi var innom det meste. Årets temaer var mønster, basic-sparring, fri-sparring, kniv-sparring, selvforsvar og spesialteknikk.

Vi var heldige og fikk besøk av gjeste-instruktør Erwin Ayala-Bonilla, 6. Dan, med sine to døtre. Her fikk vi en særdeles flott lørdag, fullspekket med flotte øvelser for frisparring, bevegelse var et nøkkelord.

De yngste hadde flere uteøkter, med blant annet quiz-tour, vannkrig, anti-bøll og mye mere. Nunchako økta var antakelig høydepunktet for de yngste, med Kjell-Arne Finnesen-Lee i spissen.

 

Leiren hadde besøk av våre landslagscoacher, Dag Owe Jensen og Linn Johansen, som speidet etter nye talenter, vi går spennende tider i møte!

Tradisjonen tro ble det gjennomført både gradering til farget belte (gup) og sort belte (Dan). Hele 20 stk var oppe til Dan test. På gledelig vis besto alle. Gratulerer med ny grad!

Iren Leiknes Nilssen fikk årets minnepris for sin utrettelige innsats med Ungdom og barn i Sortland TKD klubb, gratulerer!

Vi gleder oss allerede til neste sommerleir, som også blir på Hamar i 2020.

Taekwon!

Vennlig hilsen

Master Ingar Eilertsen