Flott vintersamling på Frøya i storm!

Helgen 22.-24. mars ble NTF’s vintersamling arrangert på Frøya. Arrangør var instruktør Hågensli sin klubb; Frøya og Hitra Taekwon-Do klubb, med leder Jens Christian Reberg i spissen.

De langsveisfarende ble trygt loset til og fra Frøya med innleid buss, som arrangøren spanderte på deltakerne. Meget generøst!

Rett etter ankomst fredag kveld og ved alle andre måltider bli vi regelrett skjemt bort med nydelig mat, dette var 6 av 5 mulige stjerner!

Selve vintersamlingen ble det mange treningsøkter for de fremmøtte. Det ble også avholdt forskjellige møter for instruktører og styremedlemmer.

På ettermiddagen på lørdag var det gradering for sortbelter. Vi fikk her to nye sortbelter i Ronny Kristoffersen (Harstad) og, Bård Kopperud (Borg) en ny 3. Dan i Jon Håkon Vikholdt fra ETS og en ny instruktør i Anders Mouland, nå med 4.Dan (Borg). De ny-graderte ble gratulert under banketten, sertifikater ble delt ut til sortbelter som var blitt forfremmet tidligere og Jens Christian Reberg fikk NTF’s hederspris for sin innsats.

I korte trekk en meget vellykket samling hvor vi var meget fornøyde med at vi holder på med en «inne-idrett», ute varierte det det regn og snø i forskjellige vinkler. Stor suksess var det å prøve Frøyas artige turnsal, som gjorde mer realistiske selvforsvarsøvelser mulig.

De fleste kom seg trygt hjem på søndagen, men det var store forsinkelser på flere flyavganger.

En stor takk fra alle oss som deltok og ble meget varmt mottatt av hele Frøya!

Vi gleder oss til å møtes igjen på sommersamlingen på Hamar i slutten av juni.

 

Vennlig hilsen

Master Ingar Eilertsen

For flere bilder se i Galleriet: http://taekwondo.no/gallery/vintersamling-froya-2019/