Firevending – Salju

Felles for alle firevendingene er at de utføres med både høyre og venstre side. Firevendingene har samme utgangsposisjon, en parallell klar stilling

 1. Firevending med punch – Saju jirugi

   Gå et steg fram i gå-stilling, og utfør et middels rett punch, vend deretter 90 grader og gå tilbake i en gå-stilling med lav underarmsblokk. Gå et steg fram i gå-stilling osv. Firevendingen avsluttes med punch. Gå deretter tilbake til en parallell klar stilling. Syv bevegelser.

   

 2. Firevending med blokk – Saju makgi

  Gå et steg tilbake i gå-stilling, med en lav knivhåndsblokk. Gå deretter fram i en gå-stilling med en middels blokk med innsiden av underarmen. Vend 90 grader osv. Firevendingen avsluttes med en middels blokk med innsiden av underarmen. Gå deretter tilbake til en parallell klar stilling. åtte bevegelser.

   

 3. Firevending med spark – Saju chagi

  Gå et steg tilbake i gå-klar-stilling, spark et lavt front snap spark. Vend 90 grader og gjenta. Firevendingen avsluttes i en gå-klar-stilling med ansiktet vendt i samme retning som utgangspunktet.

Inline

OOPS! It seems like popup content field is empty, Please add the following shortcode to Popup Content field from Facebook > Auto Popup settings .

[efb_likebox fanpage_url="maltathemes" box_width="250" box_height="" locale="en_US" responsive="0" show_faces="1" show_stream="0" hide_cover="0" small_header="0" hide_cta="0" animate_effect="fadeIn" ]

Don't forget to replace the maltathemes with your page ID