toppbanner2011

Østlandscup 1, Tønsberg 9. februar, 2013.

Østlandscupene i regi av NTN taeKwon-do har blitt en fin arena for å gi våre elever, på alle nivåer, en anledning til og både få et innblikk i de forskjellige aspektene konkurranse virksomhet gir, samtidig som de som satser får regelmessig kvalitetsmotstand og erfaring. Men ikke minst er det en flott sosial sammenkomst der man støtter hverandre i med -og motgang.

Træleborg ITF har i flere år deltatt i dette cupsystemet, med gode resultater. Slik ble det også denne gangen. Til startstreken stilte fem av våre utøvere, alle juniorer, der fire hadde noe erfaring fra tidligere, mens en stilte i sin første konkurranse.  Til tross for at dette var Robin Aalstads (12år) første konkurranse viste han ingen nåde i sparring. Hele fem motstandere ble feid av matta. Gull i sin første konkurranse står det respekt av! Han hadde også muligheten til en god plassering i mønster, men røk ut på hjerneteppe.

Tina Grimsgaard (15år) hadde med seg et sølv i sparring fra forrige østlandscup, der gullet glapp på målstreken. Etter å ha lekt seg med de første motstanderne, gikk det som sist, nok et knepent tap i finalen. Men likevel smakte nok et sølv, samtidig som hun bekrefter at hun er i toppsjiktet. Simen Skjeggerød (18år) hadde god kontroll i de innledende rundene i sparring og tok seg helt frem til semifinalen, men det holdt ikke til gullet, men bronsen ble reddet. Han fikk en ny mulighet til god plassering i spesialteknikk, nærmere bestemt highkick. Her viste Simen seg fra sin beste side og knuste all motstand og tok et velfortjent gull!

Simon Sørli Hemmingsen (16år) fikk det tøft i sin gruppe da arrangør så seg nødt til å slå sammen klasser i sparring der Simon møtte mer erfarne seniorutøvere. Det så ut til at Simon hadde vel litt mye respekt for sine motstandere, men til tross for litt passiv kamptaktikk gjorde han en god figur. Olav Gallis (14år) stilte i både sparring og mønster, men etter en seier i innledende runde av mønsterkonkurransen, røk han dessverre ut. Men Olav hadde skumle planer for sparringen. Etter gode innledende runder ble motstanden større, men Olav holdt hodet kaldt og tok et velfortjent gull.

Træleborg ITF fortsetter den fine utviklingen på juniornivå, og det trykker på bakfra. For i neste østlandscup stiller vi med flere juniorer helt ned til 12år, og her er det flere medaljekandidater!

Træleborg ITF TaeKwon-do klubb, Tønsberg.Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge