toppbanner2011

Det var -11 grader da vi forlot Gardemoen flyplass så overgangen var stor da vi landet på Larnaca på Kypros til 24 grader. Selv om planen selvsagt var å slappe av og nyte sol og varme, glassklart blått vann og hvit sand, så kan ikke en EM klare NTF utøver Simon Sørli Hemmingsen kun ligge på stranda. Jeg som instruktør og pappa har i tillegg til å motivere og følge opp Simon også godt av å trene litt ekstra, så det var bare å hive seg på!

Det er selvsagt flere aktiviteter man kan drive med her nede, og planen var at vi skulle trene litt alternativt i forhold til treningsprogrammet vi følger til vanlig. Fast rutine ble derfor raskt etablert, og vi ble enige om 2 økter om dagen, en fast, og en valgfri. Joggetur med styrkeøkt før frokost hver morgen ble den faste, mens siste økt på ettermiddagen varierte mellom slag og sparkdriller på pute, styrkeøkt på helsestudio, mønstertrening og vannaktivitet.

Mellom øktene ble det tid til det man vanligvis gjør når man er på sydentur. Minigolf, snorkling i utrolig klart vann i Det Mediterianske hav, bading i de flotte bassengene med palmer rundt, og god mat på kveldene. Når klokka nærmet seg 22.00 på kvelden var kropp og sjel forsynt med det meste, og da var det godt å krype i senga. Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge