toppbanner2011

Fredag den 11. oktober dro vi til Kypros. Flyet landet på Larnaca ca kl. 1255 lokal tid. På flyplassen ble vi møtt av Lefteris Polydorou, presidenten av Cyprus Taekwon-Do Federation, som kjørte oss til byen Pafos, hvor seminaret skulle finne sted. Etter en kjøretur på ca 1,5 time ankom vi hotellet. Det var ikke noe program for fredagen, så vi utnyttet tiden så godt vi kunne, blant annet med en tur på stranda. Temperaturen på denne tiden av året var som en god norsk sommerdag, med andre ord strålende sol og opp mot 30 grader. 

Lørdag var det tid for seminar. 35-40 utøvere fra totalt 7 nasjoner deltok. Før lunsj var det grunnleggende teknikker som var i fokus. Punch, side- og svingspark for å nevne noe. Etter lunsj gikk vi firevending og mønster. Alle mønstrene til og med Choong- Moo. Vi trente i ca 6 timer, 2x3 timer med en times pause i mellom. 

Da dagens trening var ferdig var det eksamen for dem som skulle opp til ny grad. For vår del ble tid til et par timer i solen ved bassenget før festmiddagen begynte kl. 2000. Etter en hyggelig middag ved hotellets restaurant slappet vi av resten av kvelden, for å være klare til neste dag.

På dag to, før lunsj var det stegsparring som sto på planen. 3 -steg, 2-steg, 1-steg og semi frisparring. Etter lunsj fortsatte vi med mønster, fra Hwa Rang til og med Chong- Jang.  Senere på kvelden tok vi en tur på stranda igjen, denne gangen med Do-bok og kamera.

Mandag var det tid for avreise, desverre. Vi skulle gjerne hatt et par dager til i solen. Vi er alle enige om at dette var en flott opplevelse, med masse læring og ikke minst ble vi kjent med mange hyggelige mennesker. Dette frister aboslutt til gjentagelse og anbefales!

På veien hjem måtte vi mellomlande i Danmark, Billund. Der måtte vi slå ihjel noen timer, men det var ikke noe problem da LaLandia lå fem minutter unna. Stort badeland, innendørs skøytebane, bowling og mye mer!

Under ser dere noen av bildene vi tok på turen.

Mvh

Tonje Kongsrud, Kai Johnsrud og Dorte Kongsrud

 

 Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge