toppbanner2011

Lørdag 23. mars og søndag 24. mars, var det seminar og gradering på Sortland. Det var rekord mange utøvere fra Sortland, Risøyhamn og Hadsel, som deltok på seminar og gradering. Hele 100 utøvere møtte opp for å prøve å anskaffe seg ny grad.

Vi var så heldige å få besøk av Dina Fuskevåg, Marius Haug Skogekker, Hanna Elise Sagen og John Håkon Vikholt fra Harstad Taekwon-Do klubb. Dina Fuskevåg ledet første del av seminaret, med en totimers sparringsøkt. Dette var en stor motivasjon for deltakerne.

Risøyhamn Taekwon-Do klubb ble startet opp i midten av januar. Klubben ligger under Sortland Taekwon-Do klubb, og har 34 aktive utøvere. Etter hard jobbing og terping fikk klubben mye skryt av Master Ingar Eilertsen under helgens arrangement.

Kjetil Teigen fra Risøyhavn og Michael Korslund fra Risøyhamn (trener på Sortland), tok dobbeltgradering og anskaffet seg dermed gult belte.

 

Uttøying etter en totimers sparringsøkt med Dina Fuskevåg. 

Øvelser for både store og små, hvitbelter som sortbelter, under sparringsøkt på lørdag. Hanna Elise Sagen fra Harstad holder target på dette bildet.

Desto høyere opp i gradene, desto mer kompliserte øvelser. Her utføres det bandae dollyo chagi(omvendt svingspark) som motangrep på et dollyo chagi(svingspark).

Fra graderingen på søndag. Master Ingar Eilertsen er eksaminator. 

Disiplinerte hvitbelter oppstilt under sin første gradering.

 

Bilder og tekst: Eline Sørdahl Johansen Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge