toppbanner2011

Nordnorsk musikkstevne ble i år arrangert helgen 7.-9. juni, på Sortland. At det i år også kunne feires 80 års jubileum for NNMF, og at det var 20 år siden sist gang det ble arrangert musikkstevne på Sortland, gjorde at anledningen ble litt ekstra spesiell. Til festbanketten, lørdag 8.juni var derfor Taekwon-do utøvere fra nord-norge kalt inn for å stå for underholdningen. 

Samme helg som stevnet ble arrangert, hadde klubbene Sortland og Hadsel graderingsseminar med deres hovedinstruktør Master Ingar Eilertsen, som som vanlig hadde reist hele den lange veien fra sør til nord i Norge. Lørdagen ble dermed i tillegg til graderingsforberedelser, brukt til å finpusse på oppvisningen. At Master Eilertsen var til stede denne helga, gjorde også at vi var så heldige å få han med på oppvisningen. 

I tillegg var utøverne Dina Fuskevåg og Hanna Elise Sagen hentet inn fra Harstad som ligger ca. 1,5 time unna. 

Oppvisningen foregikk i Blåbyhallen på Sortland. En hall som Taekwon-do utøverne fra Sortland og Hadsel var med på å åpne i 2007. 

Det hele skulle starte kl. 20.00, så rundt 19.30 ble en gjeng med Taekwon-do utøvere sneket inn bakveien i hallen, for å være klare til det som skulle være en overaskelse.

Oppvisningen startet med en mønster og teknikk frekvens, utført av unge hvit-blå belter fra Sortland og Hadsel. Her var det også lagt inn kule dominoeffekter. Etter dette kom Master Ingar Eilertsen med en strålende utførelse av mønsteret Moon Moo. 

Så var det step-sparring med gul og grønn belter fra Sortland og Hadsel. 

Deretter hadde Ronja Elida Ongstad, Hanna Elise Sagen, Stine-Mari Gabrielsen, Eline Sørdahl Johansen og Dina Fuskevåg øvd inn en team framførelse av mønsteret Hwa-Rang. Også her var det lagt inn dominoeffekter. Direkte etter dette var det modell-sparring med Dina Fuskevåg og Hanna Elise Sagen fra Harstad. 

Hosin Sul - selvforsvar var selvfølgelig også med. Her hadde Ken-Thomas Kvael laget en morsom og spennende oppvisning med døtrene sine,  Ronja Elida Ongstad og Thea. Der det som alltid endte med at de yngste Taekwon-do jentene klarte å knuse den store slemme mannen som skulle angripe dem. Dette programmet var godt innøvd, og hadde med både fallteknikk, spark, slag og forsvar mot "kniv". 

Til slutt var det spesielteknikk/knusing med sortbeltene, og power breaking av Master Ingar Eilertsen, Sabunim Ken-Thomas Kvael og Boo sabunim Kjell-Arne Finnesen. 

Deretter stilte hele gjengen opp ute på gulvet, og bukket til applaus og jubel :-) Klubbene Sortland, Harstad og Hadsel takker for oppmerksomheten under oppvisningen, og for at de fikk muligheten til å ha dette showet! 

Her ser vi team framførelse av rødbelte mønsteret Hwa-Rang tul 

Hele gjengen oppstilt etter vel fullført oppvisning. 

F.v: Eline Sørdahl Johansen, Dina Fuskevåg, Hanna Elise Sagen, Stine-Mari Gabrielsen og Ronja Elida Ongstad under øving på Hwa-rang tul. 

 

Bilder og tekst: Dina FuskevågSpråk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge