toppbanner2011

Helgen 8.-9. juni var det som vanlig seminar og gradering i Sortlandshallen på Sortland. Graderingen var for utøverne fra Sortland, Hadsel og Risøyhavn, men under seminaret deltok også tre utøvere fra Harstad. 

Hovedinstruktør, Master Ingar Eilertsen var som alltid til stede. 

Lørdag var det trening med lokale instruktører fram til lunsj, mens det etter lunsj var Master Eilertsen som stod for instruksjonen. Treningen bestod i mønster, teknikker, step-sparring, sparking og sparringsrelaterte teknikker, i tillegg til litt styrke og tøying, og selvfølgelig lek og moro. En del av seminaret gikk også med til finpussing av oppvisningen som skulle foregå i Blåbyhallen på kvelden. Mer om oppvisningen kan du lese her. 

Lørdag kveld var det også middag for de eldste og høyest graderte. Dette foregikk på restauranten "Nordlys", på Sortland.

Søndag gikk med til gradering, som ble gjennomført på strålende vis. Alle bestod og kunne stolte og slitne dra hjem med ny grad, etter nok en morsom og spenningsfull helg!

Gratulerer til alle som fikk ny grad, og takk til Master Ingar Eilertsen som nok en gang tok turen opp til nord, for å holde seminar og gradering! 

Tekst: Dina Fuskevåg

Alle bilder: Eline Sørdahl JohansenSpråk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge