toppbanner2011

Lørdag 15. juni var det treningssamling og gradering for ca. 40 barn i Harstad. 

Torsdag 13. juni var det gradering for ungdomspartiet og voksenpartiet i Harstad Taekwon-do klubb. 

Helgen 8.-9. juni var det som vanlig seminar og gradering på Sortland, både med lokale instruktører, og med hovedinstruktør Master Ingar Eilertsen.

Publisert 09.06.2013 av Nord skribenter

Helgen 7.-9. juni ble det arrangert nordnorsk musikkstevne på Sortland. I den anledning hadde utøvere fra Sortland, Hadsel og Harstad Taekwon-do klubb, en stor oppvisning under festbanketten i Blåbyhallen, på kvelden, lørdag 8. juni.

Fredag 24. til søndag 26. mai, ble det gjennomført et knivforsvar/selvforsvars seminar på Sortland, ved instruktører Ken-Thomas Kvael og Bjørn Håkon Aune. Seminaret tok for seg praktisk og relaistisk trening på forsvar mot kniv, og tradisjonell Taekwon-do fikk møte moderne treningsmetoder og kunnskap om konfliktpsykologi.

Helgen 23. og 24. mars ble det avholdt seminar og gradering for klubbene Sortland,Risøyhamn og Hadsel. Master Ingar Eilertsen var som alltid instruktør og eksaminator, og rekordmange deltakere møtte opp. Utøvere fra Harstad tok også turen innom på lørdag, og landslagsutøver Dina Fuskevåg ledet første del av seminaret med en sparringsøkt.

Torsdag 7. mars markerte Johnsen Bil AS sitt 65 års jubileeum. I den forbindelse hadde utøvere fra Harstad Taekwon-do klubb en liten oppvisning. 

16. februar ble det avholdt Winter Cup i Narvik. NTF's klubber fra nord-norge dro hjem med gode resultater.Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge