I år hadde jeg sett framt til å sende dere en nyttårshilsen i glede over at den vanskelige tiden med pandemien var over.
Slik ble det ikke.
Men, lyspunkter fremover i så måte tror jeg det er.

Det er allikevel med glede jeg sender dere en hilsen og stor takk til dere alle, som tross den vanskelige tiden har stått på og vært tålmodige, tapre og ikke minst kreative for å kunne trene og drive Taekwon-Do videre.

Vi kan erfare at hvert positive bidrag dere viser for å få ti å trene og drive klubbene er en motivasjon for mange rundt dere.
Så i det vanskelige har vi lært at vi trenger hverandre i stort og smått for å holde motivasjonen oppe.

I likhet med meg har vi også blitt kreative og gode til å ta i bruk digitale verktøy til både trening og konkurranser. En stor takk til dere som har ønsket og tilrettelagt for dette.

I skrivende stund er vi nok en gang litt usikre på om vi får arrangert vår etterlengtede vintersamling i Harstad. Jeg velger å tro at vi får til dette og jeg gleder meg veldig til å treffe så mange som mulig av dere der.

Til slutt vil jeg ønske dere alle et riktig Godt Nytt År hvor vi alle gjør det beste ut av situasjonen, og så får vi glede oss til vi møtes igjen fysisk.

Med vennlig hilsen
President NTF
Master Arne Hansen