toppbanner2011

Sommerleir 2014

Da var årets sommerleir dessverre slutt. Det har vært 4 fantastisk dager i Fredrikstad, nærmere bestemt Haugetun folkehøgskole på Rolvsøy.

Leiren startet klokka 1330 torsdag med oppstilling og informasjon om hva som skulle skje i løpet av helga. Førsteøkta på fellesleiren var sammen med sisteøkta på barneleiren. Det var veldig mange fornøyde barn til stede. Torsdag var det to to-timers økter hvor vi trente på alle typer spark på puter og mønster.

Fredag var satt av til gode råd om hvordan man kan gjøre det godt i sparringskonkurranse og gjennomgang av reglene som gjelder. Første økt omhandlet vanlige spark, spark med sliding og hoppende spark med og uten punch. Vi øvde både med og uten puter. I andre økt fikk deltakerne prøve seg på sparring. De som hadde utstyret i orden fikk tett oppfølging og gode råd av instruktører, resten trente på puter med slag og spark. Øktene ble oppdelt etter grad. Fredagen ble avsluttet med koselig grillkveld.

De som skulle opp til gradering, gjorde det på fredag, Det var noen spente og litt nervøse utøvere - som det skal være. Tredje økt var satt av til å avklare regler når det gjelder sparring, mønster og spesialteknikk. Her fikk alle prøve hvordan vi skal opptre før, under og etter konkurranse i mønster.

Så kom endelig lørdagen med konkurranse, - og ikke minst bankett. Det var konkurranse i mønster, sparring og spesialteknikk. Denne dagen skulle vi prøve å finne ut hva vi likte og samtidig få erfaring gjennom å ha det gøy. Det var også mulighet for sortbelter å prøve seg som dommer. Barna fra 12 år og nedover fikk tur til lekeland som premie for at de var deltakere på forskjellige øvelser i mesterskapet. Dette var en premie som ble satt stor pris på, og de hadde faktisk energi til hele ettermiddagen i lekeland.

Lørdag kveld var det tid for bankett. Det var en høytidelig kveld der alle hadde et hyggelig samvær med taekwondo familien. De som hadde prøvd seg på ny grad fikk endelig svar. Vi vil i denne forbindelse gratulere med bestått gradering. Master Lehns minnepris ble i år overrakt Erik Nilssen 3. dan fra ETS. «Den evige flamme» ble tildelt Bonnie Horne for en fantastisk jobb og ståpåvilje i og utenfor dojangen.

Søndag var dessverre siste dag på leiren. Selv om flere var litt slitene etter mange timer med trening med så utmerket ekspertise, så stilte alle til første trening søndag.  Den var satt av til selvforsvar og hvordan bruke taekwondo til det. På nytt gikk 2 timer altfor fort.

Treningen har vi fått av de beste instruktørene, sosialt samvær med taekwondo familien, nye venner og kanskje en ny grad. Kort oppsummert er sommerleiren en del trening og masse kos og hygge. Store og små fikk diplom for deltakelse på årets sommerleir.

KAN DU GÅ GLIPP AV NESTE SOMMERLEIR? VI ER MANGE SOM IKKE KAN.

God sommer og takk til:

Master Bjarne Helme 7. Dan

Master Arne Hansen 7. Dan

Master Ingar Eilertsen 7. Dan

Sabumnim Geir Olav Hågensli 6. Dan

Sabumnim Dag-Owe Jensen 5. Dan

Sabumnim Arne Ulvåg 4. Dan

Sabumnim Linn Johansen 4. Dan

Sabumnim Espen Opstad 4. Dan

Sabumnim Kjell Arne Finnesen 4. Dan

 

 

Trond Korslund

Sortland Taekwon-Do klubbSpråk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge