toppbanner2011

9. juli starter VM i Australia. Norge stiller med ni deltakere. Seks av disse er på herrelaget, som satser stort.

Helgen 18-19 juni var den varmeste på lenge, men for herrelaget kan ikke ferien begynne før etter VM. De brukte helgen til å trene sammen i fjellhallen på Greverud til Kolbotn Taekwon-Do Klubb.

Aldri før har Norge hatt et sterkere lag i sparring som i år. I lang tid har fokus vært lagsparring. Det som skiller lagsparring fra den individuelle delen er den taktiske biten. I lagsparring består hvert lag av seks utøvere, og man går best av fem kamper. Dvs. hvis man vinner tre kamper er seieren sikret. Hvem som møter hvem blir avgjort ved at det ene laget sender ut en utøvere først, og så kan motstanderen velge sin utøver. Det betyr at det ikke finnes vektklasser i lagsparring. Man kan møte alt fra en 50 kg kar til et 120 kg monster.

Laget består av: Lagkaptein Arnulf Holm (Kolbotn), Bjørn Forfot (Lillehammer), Anders Engen (Kongsvinger), Kim Eilertsen (Hadsel), Jan Abild (Kolbotn) og Martin Markussen (Harstad). Dessverre ble Arne Ulvåg (Oppdal) skadet i EM, og kan derfor ikke delta i VM.

-På en god dag er vi er gode nok til å slå hvem som helst. Sier Arnulf i en kommentar til hva målsetningen denne gangen er. I EM i vår ble det bronse til laget. Og etter intensiteten på treningen vi var på er det ingenting som tyder på at ambisjonsnivået ligger lavere enn dette til VM.


Vi ønsker de alle lykke til i VM. Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge