toppbanner2011

Tirsdag 28 juni var det igjen klart for Taekwon-Do barneleir på Hamar. Barneleiren ble i år som i fjor en stor suksess, med mange fremmøtte fra hvitt til rødt belte.

Etter to treningsøkter på tirsdagen var det på onsdag klart for bading og moro på Hunderfossen. Barna viste stor Taekwon-Do disiplin og oppførte seg eksemplariske. Selv om de storkoste seg hadde de fortsatt energi igjen til enda en time med Taekwon-Do trening senere på kvelden.

Torsdag var det klart for gradering, og det virket som Sabumnim Ingar Eilertsen var fornøyd med nivået blant barna her i Norge, for samtlige som prøvde seg sto til test. Barneleirens siste økt ble holdt sammen med de voksne som hadde kommet for å delta på voksenleiren som varte fra torsdag til søndag.

Sommerleiren for voksne ble enda større i år enn i fjor, så arrangørene måtte ordne en ny treningshall, noe som tyder på en god framvekst i rekrutteringen. Årets instruktører var Subumnim Arne Hansen 5. dan, og Sabumnimene Ingar Eilertsen, Bjørn Forfot, Geir Olav Hågensli 4. dan, og Boo Sabumnim Anders Mouland 2. dan.

Det ble i år lagt vekt på sparring og mønster, men det ble også økter med selvforsvar, knivsparring og basic sparring. Når undervisningen ble holdt av landets fremste instruktører kunne årets deltagere var sikre på at de fikk riktig input. Spesielt i mønster fikk vi se hvorfor Norge holder et godt internasjonalt nivå, med de instruktørene vi har. I sparring er vi også på vei opp, og Sabumnim Bjørn Forfot - som var på herrelaget som vant bronse under EM - ga flere gode råd for å lykkes i denne krevende grenen.

På lørdag kveld ble det holdt bankett, der god mat og underholdning sto på lista. Også i år fortsatte tradisjonen med Master Jan-Erik Lehn's Minnefond. Etter tett konkurranse ble det bestemt at den som i år har utmerket seg positivt i etikette, våkenhet, lojalitet og respekt for seniorer og juniorer, var Heiki Neskvern 1. dan fra Kongsvinger. Vi gratulerer Heiki med æresprisen og en sjekk på 3000 kr.

Søndag var siste dag, og noen av oss var ganske trøtte etter en sen lørdagskveld. Det ble likevel litt mønster, selvforsvarstrening og litt hopp og sprett. De som klarte å stå opp var også så heldige å få se en oppvisning i teknisk finesse av bronsevinneren fra EM - Håvard Skaslien fra Oppdal - gå et 2. dans mønster. Sommerleiren avsluttet med en diplomutdeling og avskjeder, men vi sees sikkert til sommerleir 2006.

Takk for i år, og vel møtt neste år!

 

Tri Dung Vo
Kolbotn Taekwon-Do klubbSpråk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge