toppbanner2011

 

master hansen

Nesten uvirkelig at det er omtrent et år siden sist jeg skrev en nyttårshilsen til dere.
For min egen del har jeg hatt lengre juleferie enn på mange år. Det har vært godt for både meg og ikke minst ryggen min, som ikke har spilt på lag de siste månedene.
Håper også dere har hatt mulighet til å stoppe opp, være med familie og venner og tatt dere tid til å betrakte året som har gått og samle energi til å ta fatt på kommende år.

Ved å se tilbake på det Taekwon-Do året som har gått, skal vi være stolte av at vi fortsatt er så mange som bruker av sin fritid til å utvikle oss selv og ikke minst gi andre muligheten til å utvikle seg i Taekwon-Do.

Selv om vi ikke alltid får til alt i det tempo og omfang som vi måtte ønske oss, synes jeg året som har gått har vært både spennende og krevende. Det har ført oss som Taekwon-Do nasjon på riktig vei, både organisatorisk og den sportslige delen, samtidig som vi tar vare på Taekwon-Do som kunst.

Som jeg tidligere har nevnt så er det jo krevende i seg selv å ta vare på Taekwon-Do sine hensikter og visjon, når vi vet at systemet er laget for mannlige soldater på 50-tallet i østlige land, mens vi nå ser at majoriteten av våre elever er barn helt ned til 6-års alderen i et moderne land anno 2018 som Norge.

Av de store begivenheter å nevne i året som har gått, er det først og fremst sommerleiren som i år for første gang på over 30 år, ble flyttet til Nord-Norge, nærmere bestemt Sortland i juni.
Dette ble en stor suksess, takket være at nok en gang ildsjeler i fra Sortland og Hadsel Taekwon-Do klubb gjorde en fantastisk jobb.

Vi ser også at våre klubber gjør seg bemerket og stadig plukker medaljer på våre felles mesterskap med ITF-seksjonen så som felles mesterskap i Øst-, Midt-, Nord-Norge og NM/LM.

Og, nok en gang må vi få takke våre Coacher, Dag-Owe Jensen og Linn Johansen,  som har mye av æren og utrettelig bidrar slik at vi også gjør oss bemerket i internasjonale mesterskap som EM og VM.

På vår vintersamling og kongress på Hamar i år, ble det lagt frem og vedtatt en Visjon for Norges Taekwon-Do Forbund 2028 og en Strategiplan for neste 10 år.
Denne planen gir ikke rom for å «hvile på lauvbærene». Vi har satt oss «hårete» mål og skal vi nå disse må vi nok alle, hver i sær, øke intensiviteten og innsatsen.
I et samfunn med stadig økende konkurranse fra andre aktiviteter, må vi dra veksler på hver og en av oss og kanskje gå nye veier for å nå målene med økte klubb- og medlemsmasser. 
Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

Med et felles ønske om å nå disse mål vi har satt oss, vil jeg få ønske dere alle et Godt Nytt og svært aktivt år.

Mvh

President NTF

Master Arne HansenKontaktinformasjon

Ønsker du å bidra med innhold eller har du spørsmål til innholdet på disse sidene bruk da adressen post (a) taekwondo.no.

Mer generelle henvendelser angående Taekwon-Do eller Norges Taekwon-Do Forbund kan sendes post (a) taekwondo.no.

  Kontoradresse:
Nyvegen 23
7340 Oppdal
Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge