toppbanner2011

 

Selv syntes jeg tiden går fortere på de fleste plan enn ønsket og dermed strekker ikke alltid tiden til det man har ment å gjøre. Tror vel dette gjelder flere av oss.

Men nå jeg tenker tilbake på året som er gått blir jeg både motivert og stolt av all den flotte innsatsen og initiativet dere har vist rundt omkring i landet.

Vi vet at det i hver klubb finnes mange ildsjeler som gir av sin fritid og energi for at andre skal kunne få mulighet til å trene Taekwon-Do og utvikle seg i tråd med egne ønsker og muligheter. En stor takk til dere.

Jeg blir jo da spesielt imponert over de som engasjert seg langt utover dette igjen for å få til flotte arrangementer for deler eller hele landet. Jeg vil gi en helt spesiell takk til klubbene i nord med Kjell Arne Finnesen og Ken-Thomas Kvæl i spissen for det enorme arbeidet dere har lagt ned for å få til et fantastisk internasjonalt og nasjonalt instruktørkurs og seminar. I et langt møte hvor jeg og Visepresident Master Ingar Eilertsen hadde med vår ITF  president  Ri Yong Son og GM Kim Ung Chol kom det tydelig frem deres begeistring over hvor fint dere hadde organisert og gjennomført arrangementer på. Ta det med dere.

Vi kan også glede oss over en fin sommerleir på Hamar, som er det absolutte største tradisjonsrike arrangementet vi har. Jeg ser også at vi over hele landet gjør oss godt bemerket i regionsmesterskap og NM hvor vi deltar sammen med andre grupperinger i Kampsportforbundet ITF seksjon.

Vi har også i år deltatt på internasjonale mesterskap med stor suksess. Og vi må rette en stor takk til Dag-Owe Jensen og Linn Johansen for det utrettelige arbeider de legger ned for at andre skal kunne lykkes.

Lokalt og her sør på avsluttet vi med et koselig klubbmesterskap (julemesterskap) i Kolbotn, organisert av Master Ingar Eilertsen. Dette begynner også å bli en tradisjon hvor lista for å delta er lav, og nivået på hygge og kos i ekte Taekwon-Do ånd er høy.

Vi i NTF styret har hatt mange gode og nyttige samtaler hvor forbedring av tjenester og organisering har stått i fokus.

Alt i alt så har året om har gått gitt meg både motivasjon og tro på at vi, dersom vi drar lasset sammen vil kunne få en utvikling i form av flere klubber og medlemmer og med fortsatt stor aktivitet.

Et riktig godt nytt år vil jeg ønske dere alle sammen og gleder meg til å se der igjen.

Mvh

President NTF

Master Arne HansenKontaktinformasjon

Ønsker du å bidra med innhold eller har du spørsmål til innholdet på disse sidene bruk da adressen post (a) taekwondo.no.

Mer generelle henvendelser angående Taekwon-Do eller Norges Taekwon-Do Forbund kan sendes post (a) taekwondo.no.

  Kontoradresse:
Nyvegen 23
7340 Oppdal
Språk / Language
Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Master Lehn's minnefond

Master Lehn

Med dette minnefondet ønsker vi å bevare minnet, og bygge videre på Master Jan-Erik Lehn sine tanker og holdninger.

Les mer

Norges Kampsport ForbundWebløsning ©2014 av Web Norge